2023-09-24 38 瀏覽
🈵️平時努力返工👩🏻‍💻放假梗係要對自己好啲啦❤️今晚搵間性價比高嘅餐廳充充電🍴同自己打打氣🥳呢間餐廳裝修簡約得黎又好有氣氛😍窗邊放滿好多酒樽🍷鍾意飲番兩杯嘅朋友就啱曬喇🥂🐂香蔥牛舌石鍋飯 $98 : 呢個香蔥牛舌石鍋飯賣相超級靚😍熱辣辣嘅飯上邊鋪滿好多好多好多汁嘅牛舌👍而且牛舌size仲係切到一啖就食到🔪性價比高💯🥚心之蛋卷 $88 : 最鍾意食蛋卷🫔佢呢個蛋卷仲要好大份😍裏面嘅餡料仲好豐富添✅上面仲畫咗個心心❤️❤️大人小朋友見到都一定會鍾意💯好sweet呢🥳🥬日式炒野菜 $58 : 蔬菜新鮮🥬簡單炒已經令人回味無窮嚕🥳🐟鰻魚茶漬飯 $58 : 我好鍾意食茶漬飯😍但係唔係每間日本餐廳都可以食到🥳呢間仲係用石鍋做添💯一路食個鰻魚飯都仲係keep住熱辣辣🔥好讚喔🥳🦪蒜香燒蠔 $48/2pc : 新鮮肥美嘅生蠔🦪再加埋蒜香去燒🔥味道的確唔錯👍🔥味淋魚干 $88 : 呢份味淋魚干口感好正💯我鍾意食魚干嘅口感係偏嫰同埋多汁✅呢個就符合晒我嘅口味💯🍣彩虹卷 $68 : 喺Menu睇到呢個彩虹卷個名好吸引😍原來裏面好🈶️好多蟹籽仲捲住有炸蝦添🍤色香味俱全🥳🐷豚肉蘆荀卷 $48 : 薄薄嘅豚肉捲住脆口嘅蘆筍

🐷豚肉蘆荀卷 $48 : 薄薄嘅豚肉捲住脆口嘅蘆筍🥬再加埋佢哋秘製嘅燒汁🔥送酒一流🍷

☕️檸檬果茶 $38 : 入口好香檸檬味🍋而且仲好大杯✅抵飲🥳

☕️百香果柚子 $38 : 呢杯好推介💯柚子同埋百香果味道濃郁😍正呀喂🥳