呢間係檸濛濛手打檸檬茶呀!係香港最多分店既手打檸檬茶黎嫁😍😍地點都好好呀,買完可以去埋黃埔附近行街買野👍👍有時成日飲珍珠奶茶,其實整番杯手打檸檬茶又消滯又好味🤩🤩 真係好正 😊✅️✅️我地一口氣試左3款:1。#黃皮金蛋檸檬茶真係唔講得笑😨成半杯黃皮肉,真係好足料同勁好味!飲完鬧人都大聲啲😎😎2。愛馬仕醬醬奶茶成杯都係綿密奶香醬醬🍰🍰又有蛋糕味又有奶茶味🩷🩷3。濃情鮮榨粟米汁天氣凍叫左杯熱飲比瑤瑤,就揀左杯粟米汁🌽🌽點知佢一飲飲到停唔到😂好快就一個人飲晒成杯,事實證明左有幾好飲🤩😋。。。。。。。。。。@lmm.lemontea.whampoa 檸濛濛手打檸檬茶紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖。。。。。。。。。。#檸濛濛 #手打檸檬茶 #黃埔美食 #檸檬茶 #解渴救星 #奶茶 #粟米汁 #kidsmodels #kidsfashion#kidskol #foodporn #吃貨 #family #親子 #食評 #媽媽日常 #香港美食 #hkbabymodel #hkkidtalent #hkkidmodel #hkkidsmodel #hkmama#hkblogger #hkmamabl
我地一口氣試左3款:
1。#黃皮金蛋檸檬茶
2。愛馬仕醬醬奶茶
成杯都係綿密奶香醬醬🍰🍰又有蛋糕味又有奶茶味🩷🩷
3。濃情鮮榨粟米汁
。。。。。。。。。。
@lmm.lemontea.whampoa
檸濛濛手打檸檬茶
紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖
。。。。。。。。。。
#kidsmodels #kidsfashion
#hkblogger #hkmamablogger
#hkmommyblogger
#hkbabyblogger #hkinfluencer #親
子kol #親子blogger
2024-02-09