2021-08-17 768 瀏覽
老公為我準備的生日晚餐, 我一向嘅要求係要好味, 好環境同好抵食. 今年加多一個要求係”bb friendly”. 讚吓老公, 呢間真係做到. 半自助晚餐冇分時段, 6:30 已經開始冷盤有蝦蟹青口, 全部都好新鮮, 有多款沙律, 中西湯, 煙三文魚. 甜品都有幾款, 即制窩夫配Movenpick雪糕冇得輸. 另外每枱都有一碟刺身, 每人有2隻焗蠔送. 主菜揀咗黑毛豬伴薯蓉同大蝦意粉. 賣相靚一D都唔hae,好好味, 份量足. 大蝦意粉得一隻蝦, 不過真係好大隻, 應該係炭燒的, 好正. 黑毛豬再surprise d, 肉質好嫩肉味香濃. 亮點:員工超級親切同helpful, 我仔仔見到olive 以為係blueberry, 話要食blueberry, 員工見到即刻就幫忙喺生果區拎咗D俾佢, 之後又有主動俾紙巾我哋. 拎咗果汁又主動問需唔需要飲管. 最後仲主動送上生日蛋糕, 好窩心! 今次用咗生日優惠 (生日嗰位免費), 真心覺得滿足到我所有要求. 抵! 一定會再嚟!

半自助晚餐冇分時段, 6:30 已經開始

另外每枱都有一碟刺身, 每人有2隻焗蠔送.

亮點:

最後仲主動送上生日蛋糕, 好窩心!

一定會再嚟!

2021-08-11