2024-05-04 26 瀏覽
之前都食過呢間, 但當時想食佢既海鮮鍋但冇貨. 今次就試下碰下運氣啦黎到既時候仲早, 冇乜人, 但我地食完後已經FULL 晒喇餐牌好多野食, 有選擇困難既會好辛苦😂😂之前食過佢其他野, 比例上都係大碟, 所以今次我地就淨係叫左佢個海鮮鍋, 加個麵就算喇餐前小食好好味, 我平時唔鍾意食豆, 但佢呢個黑豆好好味!!個海鮮鍋黎到時候好大, 心諗好彩冇叫其他野, 因為實會好飽講返個海鮮鍋, 好多材料!!有鮑魚, 好大既八爪魚,  又有墨魚, 蝦, 帶子評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5最重要係咩, 係有兩隻蟹, 一隻係松葉蟹, 一隻係肉蟹!!個湯辣辣地好好味!! 我地食晒啲海鮮都已經好飽! 個蟹我地放到最後先食, 所以覺得個湯好有海鮮味, 覺得有少少咸TIM個麵我地最後先煮, 連埋個湯, 真係好滿足!!!我地仲叫左柚子梳打, 好好飲呀, 唔會好甜, 好解渴評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5在場我陸陸續續見到有啲韓國人黎, 咁都應該個口味好似佢地家鄉我下次都要再黎試佢其他野食, 見其他枱既野食都好好味!!!整體味道指數:😋😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅✅/5

黎到既時候仲早, 冇乜人, 但我地食完後已經FULL 晒喇

餐牌好多野食, 有選擇困難既會好辛苦😂😂

個海鮮鍋黎到時候好大, 心諗好彩冇叫其他野, 因為實會好飽
講返個海鮮鍋, 好多材料!!

有鮑魚, 好大既八爪魚,  又有墨魚, 蝦, 帶子

評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

最重要係咩, 係有兩隻蟹, 一隻係松葉蟹, 一隻係肉蟹!!

個湯辣辣地好好味!!

我地食晒啲海鮮都已經好飽!

個麵我地最後先煮, 連埋個湯, 真係好滿足!!!

我地仲叫左柚子梳打, 好好飲呀, 唔會好甜, 好解渴

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

我下次都要再黎試佢其他野食, 見其他枱既野食都好好味!!!

整體味道指數:😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰/5