餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2020-09-07 116 瀏覽
🇭🇰百芳池上便當·呢間我成日去誠品買天仁茗茶都會經過 見到佢幾吸引 終於嚟咗食啦 但係原來佢啲便當都係即買即整既 所以其實都要啲時間🤭🤭所以今次就試唔到佢個香酥炸雞腿 唯有下次再試啦😙😙·百芳豬扒便當$59呢個佢睇相係比較乾嘅 估唔到買返嚟又唔係喎 佢個豬扒好大塊 而且唔會un 好好味😋之後佢下面啲配菜都超級唔錯 有一個辣辣地嘅粉絲 啲炒椰菜啊粟米嗰啲撈埋超級送飯😎我自己覺得其實都幾大個 女仔一定夠 男仔就可能差少少🙊🙊😂·百芳滷雞扒便當 $63呢個啲配菜都同前面個便當一樣嘅 佢個滷雞扒都係大塊嘅 肉質都唔錯 唔會話好柴 不過就濃味左少少 有啲太鹹 唔知係咪滷耐左🤔之後佢每個便當係配一個飲品嘅 我哋就嗌左茉香綠茶走甜 清清地 有淡淡既茉莉味 我自己幾鍾意🍵·📍太古太古城道18號太古城中心1樓誠品生活L111號舖📍銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場11樓📍灣仔港灣道28號灣景中心大廈1樓9號舖📍新蒲崗太子道東638號MIKIKI地下低層LG7號舖📍荃灣大河道88號灣景廣場購物中心永旺灣景店地下G03號舖
🇭🇰百芳池上便當
百芳豬扒便當$59