2020-10-06 4103 瀏覽
同老公行開尖沙咀,本身想食牛角要等好耐,因為見到openrice同旅發局有合作優惠券,無訂位上去碰下運氣,點知個場7成空,都feel到伏伏地。一入去就有個男人問有冇訂位,我問佢優惠劵用唔用得,佢答我過左期,之後我比佢睇個日期,佢話唔係佢地鋪頭😂但係地點同名都一模一樣,仲要態度好差。。。咁又唔想再搵地方,就比左258加一,點知食第一啖就覺得個豉油唔似魚生豉油,咸到似生抽,熟食同飲品好少款,魚生又切得衰,一係好大一係好細,解凍都未解好,質素又唔好,帶子開4分1我好耐無係放題見過,明明其他大字頭都食過,從來無試過間野係咁差,一開始仲要漏左上剌身。。。明明好餓都唔覺得好食真係好大件事。。。臨走係門口仲見到佢貼住旅發局既傳單,咁算唔算犯左商品說明條例?P. S 服務員係用餐期間態度正常,野食唯一要讚係d手卷紫菜好脆好多年無食過咁差既放題😩差到唔打食評唔得。。。
好多年無食過咁差既放題😩差到唔打食評唔得。。。