2018-08-11 149 瀏覽
同朋友慶祝生日 平日成日打邊爐 今次試左元朗一間新開西餐 有d 驚喜 我地四個人入到去職員好好咁介紹左左佢地既推介菜色 我地見全部都好吸引咁又慶生 就試哂佢 叫左法式田螺 ,黑松露薯條,鵝肝多士,蟹肉釀魷魚主菜有 焗羊架,慢煮燒乳豬脾,蟹肉天使麵,仲叫左兩個甜品,蘋果批配自家制雪糕同心太軟配自家制雪糕。小食我自己最鐘意釀魷魚 因為入面係滿哂既蟹肉 咸咸地 再加埋蕃茄酸酸地 再加墨魚汁脆米餅 有好多層次 ,自己好鐘意食呢d 自創菜色 唔係間間西餐都係食肉個乳豬脾超好食 超冧 因為佢話係慢煮左12個鐘 跟住先燒 所以d 瘦肉都超冧 同平時乳豬唔同入口即溶咁 又好香 豬味 呢舊半肥瘦 外脆內軟佢其他菜都好有水準 羊架又大份 medium 真係medium 好juicy 雖然我地都好飽 但都掙住食d 薯條有開心果粹 好特別佢仲有多款意粉揀 都係一百蚊左右 呢個蟹肉天使麵都係98, 絕對平過出面一般西餐 而且超多料同埋甜品一定要食佢個自家制雪糕好似haxxx dxx雪糕 好軟綿綿仲無咁甜同埋每個甜品都有塊cookie 剩係cookie 送雪糕已經好好食今餐真係豪食 而且食到超飽 每人四百
同朋友慶祝生日 平日成日打邊爐
今次試左元朗一間新開西餐
有d 驚喜

,自己好鐘意食呢d 自創菜色 唔係間間西餐都係食肉
蟹肉釀墨魚筒配墨魚汁脆米餅

個乳豬脾超好食 超冧 因為佢話係慢煮左12個鐘 跟住先燒