2008-10-26 35 瀏覽
男朋友係印度公幹回來,話印度菜極好食,搞到我心思思想去食下印度菜,又見Aladin Mess咁多好評,今日就去試下!因為有野做,都無乜點仔細睇個Menu,見到其中一個Set餐有蕃茄牛油咖喱雞就要其實仲有好多,下次一定要慢慢選擇呀!以下係二人Set的內容:印度菜角:其實係薯仔春卷,即炸,又熱又脆,咬落去薯仔會冒煙,千祈唔好急住食,會勒親,伴埋青咖喱,酸酸地,好好味!蕃茄牛油咖喱雞:呢種咖喱有少少辣,不過我咁怕辣都可以接受,蕃茄味都幾濃,雞肉好味,配埋香飯,超正!我地食到一滴都無剩!香飯:炒飯,好香,好啱伴咖喱!鐵板羊肉卷:唯一一樣非curry,羊肉唔韌,又無羶味,稔稔地,好好味!烤餅:我覺得太厚,而且唔夠脆,即係唔香口,我最期待的居然係最令人失望的又加左個青瓜乳酪($22):酸酸地,幾清,中和下D咖喱味加$9轉芒果乳酸:好似奶昔咁,唔似乳酪,芒果味好香,幾杰,好好飲!Set樣樣都有少少,份量唔多,啱晒我呢D想試多D款的人呢姐姐服務好好,知我地想用埋剩返的青咖喱點飯,收菜角碟個陣就就特登留返碟青咖喱俾我地,好considerate!toilet雖然細,但係好乾淨,抵讚!唔收service
其實仲有好多,下次一定要慢慢選擇呀!
以下係二人Set的內容:

香飯:炒飯,好香,好啱伴咖喱!

又加左個青瓜乳酪($22):酸酸地,幾清,中和下D咖喱味
Set樣樣都有少少,份量唔多,啱晒我呢D想試多D款的人呢

toilet雖然細,但係好乾淨,抵讚!
唔收service charge,好好!

唯一唔好的係行上去條樓梯九曲十三彎,幾僻下,同埋坐得有D迫,不過整體黎講,真係好唔錯呀!男朋友都讚話整得好正宗呢

下次一定會encore!
印度菜角
羊肉卷
蕃茄牛油咖喱雞
青瓜乳酸
印度菜角
羊肉卷
蕃茄牛油咖喱雞
青瓜乳酸
  • 芒果乳酸,菜角,蕃茄牛油咖喱雞