2012-09-07 36 瀏覽
今日同朋友入左西貢食飯.食完飯散步散左一陣比我發現左一間好浪漫噶甜品屋..就入左去試下.入到去環境好浪漫啊.食慾都上曬.問下店主乜最好味.要特色D噶..店主就推薦左個芒果河粉..聽落幾得意喔.河粉?甜品有河粉好特別..一於就叫距啦..我d朋友聽見甘特別都跟住叫左幾個..哇..好大碗啊..個碗都好特別..食落去D河粉好香.應該系加椰汁整噶..問下店主用乜整噶..店主話系蒟蒻喔..D芒果都好新鮮..加埋成碗芒果汁..一個字.正..先33問 我覺得好值得...朋友點左個8寶海底椰..呢個8寶真系明付其實喔..好多材料..味道都好好..老人家就點左芝麻胡..距地話D芝麻胡好香.生磨噶喔...緊系香啦.成日入西貢都唔知有間甘正噶野..下次帶埋D朋友再黎先得.如果唔系食完晚飯肯定試埋其他野.,.我都霖好下次黎點乜了..炸雪糕...白雪公主.白馬皇子..D名好特別.下次要試下先得..今晚好開心.大家不妨入西貢食飯噶話就去下呢間 甜源居 試下..小弟覺得值得推薦啊.
芒果河粉
8寶海底椰
芝麻胡
2012-09-06
$35 (宵夜)
芒果河粉
8寶海底椰