餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2010-08-09 88 瀏覽
上尼睇完食評 睇落去好似幾好 所以就約左屋企人去我地一行6個 去到要等位..因為要一次坐到6個人 要3張(木台) 所以要等耐少少服務態度無想像中咁差等大約7-8分鐘到就有位喇一坐低 一望個menu 就知道要叫常餐叉燒意 炒蛋火腿多士 加埋野飲28蚊 好食還好食 但真係貴左少少5個大人 1個小朋友叫左5個常餐 加個奶油豬我叫左常餐轉左通粉之後分左一半比小朋友係到食既野 同牛奶公司食既基本上一樣好難怪我屋企人會將佢同牛奶公司作比較佢地大部份都覺得牛奶公司好食啲不過都同意服務態度比牛奶公司好好多因為大家都知牛奶公司當你食完之後會趕你走講番食野果方面先個常餐尼得都幾快 叫左大約1-2分鐘就尼左(當然比起牛奶公司一定慢少少)一放低左..叉燒通粉..都算好味 但都重係未到牛奶公司既水準.到炒蛋火腿多士 火腿 一般 唔係好食得出有咩咁好味多士 真係幾好食 可能我要求低 但我覺得好好食 面包好鬆化 牛油又夠香炒蛋 尼到就係為左食依樣 果然無令我失望 第一淡食落去好似好普通 但係食食下 唔知點解覺得好好味 再食又覺得好好味 真係值得一試 不過上果陣唔夠熱.奶油豬 我個人覺得都幾好食 但係我屋企人就話普
上尼睇完食評 睇落去好似幾好 所以就約左屋企人去

講番食野果方面先
到炒蛋火腿多士 火腿 一般 唔係好食得出有咩咁好味
奶油豬 我個人覺得都幾好食 但係我屋企人就話普通野尼
後尾未夠飽再叫多左牛肉通 用清真牛肉..無咩特別.但都好味

總結:同牛奶公司d水準唔可以講差好遠 但重係未到果個水平 重有得改善
值得讚既係服務態度…服務態度係”快”餐尼講都幾好。
menu
叉燒通粉