2019-07-16 468 瀏覽
難得早放決定同佢去食翻餐好嘅,喺尖沙咀哩一間地舖,就喺正K11附近,易搵之餘,估唔到又咁大嘅驚喜晚餐!哩度嘅格局精緻,闊落,坐得舒服,樓底夠晒高,食韓燒都唔會食到成身都係油煙味!先黎小食前菜,芽菜同青瓜都醃得好入味,好開胃,泡菜就係甜甜辣辣嘅,仲係可以免費任添同佢一人嗌左杯梳打,我嗌左士多啤梨味,另外一個係乳酪味,兩杯都嘅調味都唔會太甜,一路燒嘢食一路飲覺得真係無咁熱氣乳酪味都幾特別,好似益力多咁樣。燒嘢食之前嗌左哩個海膽生牛肉,海膽新鮮得黎,配埋薄切嘅生牛肉,咬落好有肉汁,好鮮甜,真係一試難忘,極力推介!哩度嘅牛肋骨真係不得了,肉質嫩,醃得好味,有醬汁嘅甜味,又唔會覆蓋晒牛肉嘅鮮味另外仲嗌左和牛同埋豬腩肉,和牛一樣咁濃味,咬落又好軟熟好嫩口,豬腩肉就厚切得黎,肉質鮮味嫩口,好味!仲嗌左泡菜燒餅,好濃嘅泡菜味之外,亦煎到好香脆,外脆內軟

餐前小吃

乳酪梳打
士多啤梨梳打

乳酪味都幾特別,好似益力多咁樣。
海膽和牛

牛肋骨

泡菜煎餅
仲嗌左泡菜燒餅,好濃嘅泡菜味之外,亦煎到好香脆,外脆內軟
豬腩肉
餐前小吃