2021-07-31 165 瀏覽
見到有youtuber介紹,所以慕名而來幫趁,一開門已經到達,所以不用排隊!但坐左一陣已經見到門口有人排緊隊,慶幸自己早一步到達。品嘗了最出名的燶邊蛋肉餅飯($40) – 好好味,燶邊蛋得一隻,真係唔夠喉,加上蒽油再配埋個飯,簡直Perfect;豬油渣溫泉蛋飯($37) – 都好正,脆卜卜既豬油渣粒,好有口感,但又唔覺得好油膩,溫泉蛋剛剛好!另外,還點了咖央西多士,咖央醬比得唔夠多,呢個就較為普通了,其實間食店,如果餐單價錢可以跟番個店名就十全十美喇,哈哈哈😄!因為沒有套餐,所以需要另叫飲品,我地就要了一杯檸檬薏米水$22,唔太甜,好好飲,尤其是在熱到甩肺既夏天飲,消暑解熱!