2024-03-16 389 瀏覽
已經食過呢間小店幾次, 基本上腸粉蘿蔔係必點, 可惜今晚蘿蔔已經賣晒 😵 所以我改左食碗碎牛粥, 又估唔到碗粥都幾好味, 比起我早前食個間西記粥店好得多, 起碼粥都算綿細, 而碎牛又同出面有分別, 同啲粥已經混為一體, 成碗粥隻色都已經啡啡地, 望到都覺得唔錯 😊 腸粉有細, 中, 大三個size, 一般我都揀中, 細就一定唔夠, 大又驚多得濟, 腸粉夠滑, 黎到就自助加醬, 按自己口味去加, 甜醬唔會太甜, 加埋豉油, 麻醬同芝麻混醬食就最好 👍🏻 雖然鋪頭坐得麻麻, 亦都唔乾淨, 服務又冇乜, 不過腸粉, 蘿蔔同碗粥都唔錯, 但除左呢幾樣, 其他野食就真係好普通。

2024-03-14