2018-11-18 229 瀏覽
間舖既空間又大又舒服 店員服務又好 上菜速度又快頭盤既蟹子沙律有青瓜,蟹子同蟹柳,仲有大量既蔬菜 沙律既醬又唔會太膩 份量岩岩好 成個沙律又好味又fresh跟住既神戶牛肉鍋超好味 佢用黎燒既燃料又冇味 當鍋完全熟透既時候,燃料會用晒同無味 可以用鼻同口完完全全咁感受牛肉鍋既味味牛肉鍋既牛肉完全唔老 又唔肥 吸收左鍋既湯底 好好味 入面仲有菜,菇同粉絲 都好好味 個湯底飲落口又唔會話好油膩 甜甜地 又夠味最令我驚喜既係日式他他醬吉列魷魚,本身以為好炸 好乾 點知原來唔係 魷魚係炸粉入面仲keep左水份同口感 1d都唔乾 炸既外殻都唔係炸得好勁 食落唔刮口海鮮土壺茶漬飯都好好味 d茶撈入飯入面令碗飯更加易入口同好味另外我地叫左白桃烏龍茶同Matcha Latte 清清地幾好飲
間舖既空間又大又舒服 店員服務又好 上菜速度又快

海鮮土壺茶漬飯