2020-06-24 140 瀏覽
睇到Ig介紹就黎一試,鋪頭唔大,夜晚7點幾接近8點仍然要等位, 好彩等左20分鐘左右就有位。一入門口已經見到好多文宣要隔1.5米有啲枱唔用得,畫功幾好 😆嗌左馳名嘅雞脾飯, 同埋是日精選入面嘅其中一款蒜香牛展飯 (你揀是日精選入面嘅飯店鋪會捐錢去黃圈)馳名嘅雞脾飯果然名不虛傳,隻雞脾大到遮左半個碗, 加埋啲肉燥, 幾乎完全見唔到啲飯 😂😂 雞脾外皮脆, 入面肉唔柴, 幾好味;蒜香牛展飯, 雖然用料唔算特別, 但啲蒜成功令牛展味道更突出, 我覺得個配搭簡單得黎幾好味 牛展又好腍唔怕咬唔開跟住再嗌多個紅油抄手,呢個不得了,啲汁超好味,好快食哂, 唔夠喉要同男朋友爭食最後一粒 又平又抵食,成間鋪頭嘅野食價錢都唔貴,平均$3x起跳, 價錢親民又好食又黃, 店鋪入面都好乾淨, 絕對可以encore, 住附近嘅唔好錯過。
一入門口已經見到好多文宣

要隔1.5米有啲枱唔用得,畫功幾好 😆

雞脾飯

牛展又好腍唔怕咬唔開

跟住再嗌多個紅油抄手,

雞脾飯
  • 紅油抄手