2020-05-16 1215 瀏覽
除左比呢到勁可愛嘅兩款signature吸引住之外❣️係為左佢個米酒tiramisu而黎🤤估唔到真係幾驚喜✨.烏卒卒鰻魚櫻花蝦飯🌋 $148自己本身唔係好鍾意食鰻魚 但係黎到呢度點都要試吓佢舊雲/火山☁️真係好可愛💓因為唔知佢地有咩分別 餐牌英文寫住係black truffle seafood risotto🙈但係問啲staff原來係未update🧐所以兩個嘅分別係一個有櫻花蝦一個冇🤣火山口放左隻蛋黃 一切開就好似lava咁流出黎😍唔知係咪影相影耐左 啲飯凍晒 同埋痴埋晒一舊舊😫外面係加左墨魚汁嘅蛋白 所以佢係帶少少鹹味嘅梳乎厘😝加埋飯一齊食 口感都幾特別🤩覺得櫻花蝦嘅份量可以多啲 同埋啲飯粒粒分明啲會比較好😋.焗蕃茄泡菜芝士豆腐🍅🧀 $58睇相覺得佢有啲伏 但係食落幾驚喜🤤最面係一層焗過嘅芝士 跟住就到泡菜 最底就係一舊舊豆腐 成煲野再用茄蓉浸住😍呢個前菜好推介‼️雖然芝士味好濃郁(芝士份量都幾多 仲有得拉絲添)✨但係加埋泡菜同埋茄蓉 酸酸辣辣 食落好開胃😚兩者可以完美咁balance番👍🏻.韓國米酒意式芝士蛋糕🤎 $58呢到嘅tiramisu好特別😋係用左韓國米酒黎浸手指餅😍所以食落帶少
烏卒卒鰻魚櫻花蝦飯🌋 $148

焗蕃茄泡菜芝士豆腐🍅🧀 $58
焗蕃茄泡菜芝士豆腐

韓國米酒意式芝士蛋糕🤎 $58
呢到嘅tiramisu好特別😋係用左韓國米酒黎浸手指餅😍所以食落帶少少酒嘅苦味 不過可以再濃啲🤫手指餅雖然浸淋左 但係入面都仲有少少脆🤤最鐘意係佢啲mascarpone💛好滑 芝士嘅鹹香味啱啱好💯如果佢再大件啲就好喇 唔夠喉😫
韓國米酒意式芝士蛋糕

奧利奧芝士奶蓋🖤🤍 $48
呢度嘅芝士奶蓋都做得好出色🤩芝士味好濃郁‼️所以係冇奶味嘅🍼同埋佢做到好杰身 口感好厚好實在🤤真係好似食緊啖啖芝士咁😍再配埋啲甜甜地嘅oreo碎一齊食 真係大滿足🥳我同我個fd停唔到口 個奶蓋好快KO左🤣原本以為下面會係Oreo milk shake🙈但係佢只係普通嘅朱古力黎🍫不過真心推介試呢到嘅芝士奶蓋❣️
奧利奧芝士奶蓋

焗蕃茄泡菜芝士豆腐