水呢間旺角日式放題店,竟然食到日本小店放題果份人情味老闆一開始忙於招呼大家,但當大家都食得7788,老闆開始輕鬆D,佢就同各客人傾下計,問下我地對食物意見,感覺好似去左日本小店咁,好親切~ 疫情飛唔到,喺度食左放題當去左!見到有人話 "旺角呢間餐廳算係平價高質嘅燒肉店",食過後表示絕對認同!首先,最特別嘅係.....個爐有張吸油紙,好體貼,咁就唔洗成日叫人黎換塊燒板,又唔會痴到D食物燶晒,~值得一讚其次係,法式香草羊架,超厚肉,超大舊,超入味,仲唔羶唔韌第三,我覺得必點係呢個 "芝士麻吉燒",芝心漏晒出黎,有點像芝士年糕感覺,好正除左呢2款最吸精,仲有其他好多款食物選擇!魚生新鮮,都算多款海鮮方面,要讚下隻蝦,好多時燒完都好貼殼,好難去食,但呢道好新鮮好易剝,啖啖肉!我地仲點左帶子肉類方面,鹽燒雞翼,秘製牛柳肉,鹽燒牛肋肉,呢三款係不斷番點又番點,真係好入味好正整體黎講,除左燒肉,佢地嘅和食都係有水準,所以好啱鍾意和食放題,又想食燒肉嘅朋友!最重要係甜品雪糕係任食 而家好多放題每人限1件,呢道仲有綠茶,芝麻味雪糕,真係好日本呢~!MENU~好多款選擇!我地加左 $40 升級食左羊架,安
呢間旺角日式放題店,竟然食到日本小店放題果份人情味
 疫情飛唔到,喺度食左放題當去左!

其次係,法式香草羊架,超厚肉,超大舊,超入味,仲唔羶唔韌
法式香草羊架

芝士麻吉燒

除左呢2款最吸精,仲有其他好多款食物選擇!
魚生新鮮,都算多款

我地仲點左帶子

最重要係甜品雪糕係任食

MENU~好多款選擇!

我地加左 $40 升級食左羊架,安格斯牛肋肉,日本帶子/帆立貝,海蝦,加一後每日都係 $273,性價比高!
最緊要無吹過我地走!呢份人情味食到尾都好安落!

2020-05-26
法式香草羊架