2019-04-14 32 瀏覽
很久沒有行綠楊,今日路過見門囗位變咗做餐廳,粉色設計好吸睛,決定喺度食個浪漫晚餐先~位置當眼易搵,一出地鐡站就見到~雖是粉色系列,亦有不小木系及白色的小清新作點綴內裡設計較女孩子品味,不小打咭位晚市有優惠,又可加錢追加嘢食,又可半價叫甜品,價錢中上~HeSheEat Brunch,這個全日早餐集所有早餐的總薈,有十一款食品,雞蛋可選煎或炒蛋,配埋個牛油果醬同香酥牛角麵包,一流之至這個海鮮紅花意大利飯,配上芝士和蕃茄薈汁而成,意大利飯有咬口,配海鮮食鮮味十足慢煮BBQ豬肋骨,可配沙律或薯條,豬肋骨用慢煮方法做得非常腍軟,配上個酸酸甜甜醬汁味道更佳焗龍蝦仔黑魚子牛角包,這個超級好味,爆多龍蝦肉,且牛角包焗得香脆酥軟,黑魚子在口內爆汁,滿口幸福感主菜可加錢追加小食,每set可叫最多兩樣,我哋追加咗 煙肉薯波配芝士醬同埋是日餐湯配蒜蓉包再另外叫咗個炸洋蔥圈,有兩款醬汁佐食,襯炸物一流除主食外,甜品及飲品也是主流之一,由於我地已經好飽,就揀飲野止渴,我地揀咗兩杯特別D嘅沙冰,沖繩黑糖菠蘿沙冰同柚子沙冰配綠茶雪糕,味道都是清香甘甜,帶有微酸,正好以解膩滯之途
內裡設計較女孩子品味,不小打咭位
晚市有優惠,又可加錢追加嘢食,又可半價叫甜品,價錢中上~
海鮮紅花意大利飯
再另外叫咗個炸洋蔥圈,有兩款醬汁佐食,襯炸物一流
海鮮紅花意大利飯