2022-10-09 498 瀏覽
10月8朝早11:45去買蛋糕,職員仲未擺完蛋糕。咁我問佢有冇玄米綠茶果個蛋糕佢好唔耐煩咁話我地店冇呢隻味。我話妳個牌上面寫著有呢個味,佢翻我白眼話可能擺錯之後再check。我話妳個蛋糕未擺完,但係之後係咪會有貨,或者可唔可以攞左比我先… 佢完全唔理我自己繼續慢慢擺蛋糕。每一個經過嘅客人佢都唔serve…要所有人等佢擺蛋糕,我等左10分鐘頂唔順,見佢擺左個earl grey出黎但未擺牌,問佢係咪可以買,佢話「?賣?梗係賣㗎啦。」跟住黑面收錢。如果唔係果日即要一個細蛋糕我都唔會受佢氣。如果唔想撈可以唔撈。門市寫11:00開門,咁客戶就應該可以買到想買嘅產品,如果重要等職員慢慢擺蛋糕唔該你地擺好先再開門。果日真係嬲到我想投訴呢位職員。

外賣自取