2022-11-18 212 瀏覽
看似高級的意大利餐廳, 環境算幾好, 建議事先book位先好去, 因為lunch time都會爆滿, 我地都係當日早上openrice book位😂😂Lunch set有兩個選擇, 一個$298/ppl, 另一個$398/ppl, 我地兩個人揀左$298黎試試, 咁包左頭盤, 主菜, 甜品Antipasti 前菜 - 我地揀左一個 Prosciutto E Melone即parma ham哈蜜瓜, 另一個揀 Mussels &Cannellini Soup, 即海鮮湯Secondi 主菜 - 我地揀左Linguine Allo Scoglio 蕃茄海鮮意粉, 仲有Homemade Tagliolini Tartufo白松露意粉, 白松露份量都算多, 但意粉唔算好出色, 食完成個碟都係油, 似係橄欖油Dolci 甜品 - menu上有雪芭同雪糕, 但我地只左普通coffee就算啦其實食物方面還可以, 但我接受唔到一間高級餐廳D碟全部都崩晒, 我作為食客, 第一個感覺很差, 而且客人唔小心就會𠝹損, 仲有D座椅係有點污糟侍應見到我地張枱污糟都唔清潔下就打算上飲品, 要我地主動開口整體我覺得

整體我覺得試一次就夠
Mussels & Cannellini Soup