2023-01-07 201 瀏覽
#肥婷中伏|📍CoCo壹番屋(逸東酒店)箍緊牙驚食完咖喱個箍會變熒光黃色,所以忍咗口無食咖喱好耐,尋日路過逸東酒店food court諗住自己都就嚟換箍就臨時起意食下咖喱🫡一食又中伏🏳️☞吉列豬扒奄列咖哩飯☜|💰$62呢度嘅咖哩有四個辣度,分別係唔辣、小辣、中辣、挑戰辣(+$2)🧏🏻‍♀️落單嘅時候諗住食唔辣,甜咖喱最穩陣,但店員話唔辣≠甜咖喱嚟😳一上到嚟見碟咖喱飯靚靚仔仔即刻心心眼😍影完相即刻滿懷期望咁食一啖🫡嗯…佢就係好普通嘅甜咖喱😑而且佢淨係得純咖喱汁無紅蘿蔔粒喺入面,仲衰過啲十幾蚊包裝咖喱🥲同埋佢無一款咖喱飯係有齊哂菜+蛋+肉🫡蛋奄列方面就只係打卡用,雖然滑但無蛋香😌白飯正常發揮唔會太濕🫡吉列豬排真係不得了🚬肉質食落軟淋淋…比我身上嘅脂肪仲淋😑我咬咗一啖就呆咗😑為咗以示公正要講一講如果淨食吉列炸皮有🤏🏻嘅脆,但真係淨係得少少脆😑
#肥婷中伏|📍CoCo壹番屋(逸東酒店)

☞吉列豬扒奄列咖哩飯☜|💰$62