2023-08-05 1247 瀏覽
完全對不住米芝蓮之名,服務差到1個點。1個廚師對4台客人,我們不是最後一台到來既客人,亦準時到來。隔離既普通話客人係最遲到,廚師趕進度不再話,但連服務生再在趕,不斷在我們後面說:「食快d, 要上下一道。」唔講我以為自己去左澳牛食茶記,要俾人趕客。隔離既普通話客人都未開始食,但又唔見服務生催趕佢地。呢d係所謂米芝蓮服務。嬲到再好既氣材也食之無味。最不滿就係對香港客個態度可以咁差。咁以後寫明招待某國人啦。定要我地講普通話先得到好招待。再來可能係午餐關係食材普通,魚不夠肥美,刀功可說很好,可以把魚生切到咁薄。廚師既握飯鬆散,廚師仲要有1道壽司擺左去隔離枱,擺錯位,再放回我既碟,真係有夠失望。原本既慶祝生日一點也不盡慶。不推介,不回頭。

原本既慶祝生日一點也不盡慶。

不推介,不回頭。