2020-11-12 393 瀏覽
上網碌開社交平台見到有介紹佢地既紅豆餅 俾佢地吸引左 同埋本身都幾中意食台灣野 所以就特登搭車黎試下 星期六大約2點幾去到 原來要排隊 仲要都幾多人排 條隊好長下 排左大約20分鐘左右入得 入面環境唔錯 由於頭先排隊已經揀好晒食乜 所以一坐底就已經俾左店員野食好快就到齊 可以黎張大合照 我地叫左個阿元魯肉飯 呢個個飯既份量感覺有啲大 兩個人都食唔晒啲飯 當然仲有其他野食小食叫左四樣刈包 好中意食呢啲包 好好味 入面有菜有舊腩肉 好中意食鹽酥雞 台灣香腸 玉米肉鬆蛋餅 呢三個都好好味 味道正正常常 冇乜特別 最後仲叫左個甜品 九份芋圓 呢個真係麻麻地 賣相睇落成碗湯咁 淨係見到啲水同奶 啲芋圓係底 味道都麻麻 仲叫左兩杯飲品 一杯係手作風味水果味 呢杯就係普通一杯水果茶 同出面啲台式飲品店既味道一樣 酸酸甜甜咁 冇乜特別 個人就麻麻 唔太中意另外仲叫左杯招牌珍珠奶茶 就係一杯普通既珍珠奶茶咁 味道唔錯我地仲叫左四個紅豆餅 珍珠奶茶味 芝麻麻糬 花生味同原味 都係普普通通 冇乜特別整體黎講 野食都ok既 但食過一次就夠了

野食好快就到齊 可以黎張大合照

小食叫左四樣