🥫自家製芝士蕃茄肉丸配酸種麵包鬆軟肉丸,咬落細滑,配上酸甜又開胃嘅芝士蕃茄醬,好味道👍🏻!仲有香脆酸種麵包,點茄醬或就咁食都咁好味,真係想食多幾塊!🍷紅酒燴牛臉頰配香滑忌廉薯蓉牛臉頰肉質軟腍,再將燴牛臉肉精華煮成醬汁,配上入味又濃郁嘅牛臉頰肉粒,非常香口。重點係忌廉薯蓉,入口幼滑,真係好似食緊奶油忌廉咁,每啖都有清香薯仔味,配上肉味濃郁嘅燴牛臉頰食非常balance!🍨法蘭西多士•花生醬•煉奶•香蕉•雲呢拿雪糕令人期待嘅打卡甜品,將港色奶醬多fusion French toast,外層香脆,切開層層奶醬,啖啖都有豐富口感,而且唔會太甜,配上雲呢拿雪糕食仲有冰火感覺,又凍又熱!☕️熱牛奶咖啡牛奶香滑,入口牛奶滲透啖啖咖啡香濃,拉花仲好靚!🍦雪糕咖啡兩個short嘅expresso + 雪糕~ 咖啡本身帶酸味,融合雲呢拿雪糕後中和了,入口更舒服,仲可以當甜品食。🌵🌵🌵餐廳嘅格局仲非常舒服,一入門口有幾棵仙人掌,內牆紅磚及仙人掌裝飾都令我唸起摩洛哥🇲🇦!而且高樓底,非常開陽!下次一定要試埋其他甜品!
🥫自家製芝士蕃茄肉丸配酸種麵包
自家製芝士蕃茄肉丸配酸種麵包

🍷紅酒燴牛臉頰配香滑忌廉薯蓉

🍨法蘭西多士•花生醬•煉奶•香蕉•雲呢拿雪糕
法蘭西多士•花生醬•煉奶•香蕉•雲呢拿雪糕

☕️熱牛奶咖啡
牛奶香滑,入口牛奶滲透啖啖咖啡香濃,拉花仲好靚!
熱牛奶咖啡

🍦雪糕咖啡