太子開左好多特色打卡cafe,太耐無約男朋友撐枱腳所以揀返間又靚又抵食既try try🤭~雖然cafe有2層,不過好似坐樓下有feel啲所以就無上去😀。二人set都只係$488,頭盤、主菜、甜品同飲品都有齊,性價比好高🌟!🔅伊比利亞火腿忌廉薯餅薯餅炸到好香脆,火喉啱啱好,唔會好燶👍🏻,入面好creamy🥴。🔅西班牙青椒仔🫑好香青椒味😛,唔太辣幾好~🔅煙三文魚蕃茄牛油果沙律煙燻味幾香,配埋牛油果味🥑好夾😳,男朋友大推☺️。🔅蒜片欖油大蝦大蝦🦐好彈牙,鹹鹹地,好香蒜味🧄,完全唔油膩,有驚喜🥳。🔅蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉滿滿既蟹肉🦀,蕃茄忌廉醬加左vodka,食落有滿滿既茄蓉🍅,微微酸,少少辣,好濃郁😍。粗管粉偏硬但我鍾意🤭,掛晒醬汁好好食!🔅封鴨腿伴酥脆薯餅配紅莓醬油封鴨腿🦆製作需時,但等待係值得架🥰。鴨腿好大隻好有油香,外層好脆,肉質夠嫩👍🏻,配埋有大大塊薯餅(可樂餅)喺底🤭,配埋洋蔥無咁單調✨。🔅自家製西班牙油炸鬼Churros炸到好香脆又帶點煙韌,唔會太甜,配埋雪糕🍨食落都唔覺得好邪惡😈。🔅Tipsy Matcha酸酸地同expect既味唔同🤣,但好適合打卡~🔅Refreshin
伊比利亞火腿忌廉薯餅
🔅伊比利亞火腿忌廉薯餅

西班牙青椒仔
🔅西班牙青椒仔🫑
好香青椒味😛,唔太辣幾好~

煙三文魚蕃茄牛油果沙律
🔅煙三文魚蕃茄牛油果沙律
煙燻味幾香,配埋牛油果味🥑好夾😳,男朋友大推☺️。

蒜片欖油大蝦
🔅蒜片欖油大蝦
大蝦🦐好彈牙,鹹鹹地,好香蒜味🧄,完全唔油膩,有驚喜🥳。

🔅蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉

🔅封鴨腿伴酥脆薯餅配紅莓醬

🔅自家製西班牙油炸鬼

🔅Tipsy Matcha
酸酸地同expect既味唔同🤣,但好適合打卡~
🔅Refreshing Passion
熱情果、芒果同橙汁呢個combination好fresh,唔係好假既生果味🥰。芒果味🥭最出,唔會好酸。🔅

💬原本以為呢間café淨係得個樣,但食物超有驚喜!高質又抵食👍🏻,推薦鍾意西餐既朋友仔黎試✨。
伊比利亞火腿忌廉薯餅
煙三文魚蕃茄牛油果沙律