2020-06-14 1140 瀏覽
(長文,不喜勿插)我覺得哩間食店既安排好有問題!我同朋友無訂位,即場攞飛等,問咗只有我同前一張飛等緊位!眼見店內都有唔少吉枱,心諗應該係訂咗枱未到啫,所以企門口繼續等!等咗半粒鐘都未叫飛,但同時!有兩位女仔剛到,佢地問我朋友係咪要攞飛!點攞!朋友答完後,兩位女仔行去攞飛位,職員行到問幾多位,問完直接帶兩位女仔坐响一張4人枱!我同朋友3人同前一張飛既客都呆哂!我直接問職員,點解兩個女仔可以唔洗攞飛直接入坐,我地就要等!佢同我講個張係2人枱(最嬲係佢地係坐緊4人枱,而前後周圍既4人枱都坐緊唔止兩個人!)因為限聚令唔可以坐多兩個人!講完佢就急急腳走咗!我地都好嬲!職員可能見我地好嬲,即時叫飛(完全係無人食完離開)我眼見啲4人枱都唔止坐兩個人,真心好想問我係咪見到鬼!未入坐已經咁既服务,真係著哂!即時走人!唔會再想食哩間店!
!未入坐已經咁既服务,真係著哂
!即時走人!唔會再想食哩間店!