約咗朋友去太古睇戲,睇之前就醫下肚先,於是我哋揀咗呢一間Banchan and Cook😋😋嘅嚐吃套餐$560,包咗兩個主菜😍一個小食🤤同埋一個甜品🍨仲有兩款飲品🍹主菜我地就簡左咖喱甘筍🥕蛋包飯配漢堡扒咖喱味超級香濃,蛋包整得超靚,解開之後完美覆蓋個飯🐣🐣🐣漢堡扒份量十足,肉味濃厚🥰同埋🧡🧡甘筍汁香脆豬扒長通粉🐷🐷豬扒想講啲香脆外脆內軟,而且都保留到肉汁唔會乾😋😋長通粉超級入味,配搭香甜嘅甘筍醬汁的確一流分享小食我哋就揀咗份炸雞拼盤,每份可揀3隻味道🍗🍗我哋就揀咗原味🤤蜜糖🍯同埋芝士炸雞🧀🧀炸雞,熱辣辣夠脆口,而且雞肉超級Juicy🍯🍯我自己最鍾意就係蜜糖味炸雞🍗!拼盤仲會有幾條年糕,連埋啲汁食真係超好味🤤紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕🥕🥕呢個蛋糕相當打卡able,賣相勁標誌,就好似喺泥土入邊種紅蘿蔔一樣🥰🥰而且朱古力味相當香濃🍫🍫Mousse夠smooth ,仲有啲Oreo脆脆,口感豐富😘😘飲品方面🍹我哋就揀咗凍焦糖芝士山咖啡$48☕️甜甜地嘅焦糖再配合埋鹹香嘅芝士,加埋咖啡真係一絕🧀另外就叫咗杯散發淡淡桃香味🍑🍑嘅白桃甜蜜梳打$42,食完就啱啱好去睇戲啦🤣

主菜我地就簡左咖喱甘筍🥕蛋包飯配漢堡扒
咖喱味超級香濃,
蛋包整得超靚,解開之後完美覆蓋個飯🐣🐣🐣
漢堡扒份量十足,肉味濃厚🥰
長通粉超級入味,配搭香甜嘅甘筍醬汁的確一流

就好似喺泥土入邊種紅蘿蔔一樣🥰🥰而且朱古力味相當香濃🍫🍫

飲品方面🍹我哋就揀咗凍焦糖芝士山咖啡$48☕️