2024-01-27 1158 瀏覽
呢排忙住搬屋,大哥話好耐都冇同我食嘢,佢今日係希慎附近做嘢,所以近近地黎呢邊食…成棟都係食嘢嘅大廈😋😋好掛住佢哋嘅牛舌!食物埼玉網燒牛舌🔥必食!🫨佢唔點汁反而食到好香牛味🫢最緊要係佢個質感😂我會形容係𡁻緊一個咕𠱸😂一個有彈簧嘅cushions 😂😂😂自家玉子燒滿滿嘅蟹籽😳加上燒過嘅沙律醬🤭成個玉子燒好有質感😀我好怕食實的的個啲玉子🙄佢哋呢個好係海綿咁軟🤭好味火山🌋哥哥話天氣凍😂嗌個火山暖下🫣其實真係好暖…個一刻不過我肚餓🤤影好相下個卡就吹熄佢食😀我呢個角度😂望落好似火化緊🥹sorry超級龍捲風最鐘意佢呢個炸蝦🍤脆卜卜壽司🍣🥹🥹🥹啖啖幸福感🤭其他呢度開12點,我哋上去嘅時候,12點未到😂然後坐咗外面櫈一陣就入得去食!貪佢呢度地方舒服,又近地鐵站,又有地方行🩷🩷望住岀面好繁忙嘅步伐,自己坐喺咁休閑嘅地方,真係好講放鬆

食物

我呢個角度😂望落好似火化緊🥹sorry

超級龍捲風
最鐘意佢呢個炸蝦🍤脆卜卜壽司🍣🥹🥹🥹啖啖幸福感🤭

其他

望住岀面好繁忙嘅步伐,自己坐喺咁休閑嘅地方,真係好講放鬆

• 火山
  • 超級龍卷風