2024-01-02 21 瀏覽
🤎宴•鐵板燒🤎我會話呢個係入門級嘅鐵板燒體驗,如果大家想用一個性價比高嘅價位黎體驗下鐵板燒,唔好錯過位於天后嘅宴·鐵板燒。[慳錢攻略] 而家Openrice做優惠,二人餐只係需要 $738 🤩(原價$1188)原本以為會唔夠飽,但份量超十足🤣係鐵板燒都係好注重廚師同客人之間的互動,而今次的大廚好用心詳盡地介紹食物,亦都有空間俾我同老公自己傾偈,大廚間唔中都會同我哋傾吓計。整體來講,所有食材都好新鮮,廚師非常之用心去喺我哋面前烹調,而且調味可以按照個人喜好同廚師交流而調整。我覺得最好味係佢嘅牛柳同南非鮑魚,超值回票價👍🏻👍🏻👍🏻另一方面,如果係一啲特別節日,隨時都會額外地去送上驚喜。所以推薦大家大時大節都可以過嚟食~🤍季節前菜🤍南非鮑魚🤍鐵板燒銀鱈魚🤍美國頂級牛柳🤍鐵板炒飯我老公身型都有啲大份🤣大廚驚佢食唔飽,所以都刻意煮多少少,仲煎左隻燶邊蛋比佢🤩🤩🤩🤍海帶面豉湯🤍炒什菜📍 宴.鐡板燒 (天后)天后電氣道54號亨環‧天后24樓#boombu天后#boombu鐵板燒————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤎🤍💰人均消費
🤎宴•鐵板燒🤎

🤍美國頂級牛柳

🤍鐵板炒飯
🤍海帶面豉湯
🤍炒什菜

📍 宴.鐡板燒 (天后)
天后電氣道54號亨環‧天后24樓
價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍
再食: 🤎🤎🤎🤎🤍
💰人均消費:$400
————————————
#boomnbuexploretheworld #bigboomnbubu #foodreviewhk #hkfood #天后餐廳 #香港鐵板燒