冇時限嘅Cafe真係寶來架(´∀`) 上到藝術館嘅最頂樓就係呢間萬呎Cafe!想飲咖啡嘅話可以自由搵位坐,但係如果想食嘢要枱嘅話就要等一等位啦!不論係嘢食同環境都好打卡friendly ! 仲有人自己一個睇書同睇電腦添!我可能搵日自己都會過嚟飲下咖啡享受下自己嘅時間(//∇//)不過最靚嘅位置就要打電話book位啦!愛打卡㗎你要注意啊!打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸📸📸/5 (滿分一定要去啊!)Price💰抹茶撻--- $58本身以為係平平無奇嘅芝士撻,點知原來係抹茶嘅吉士!非常細滑! 而且好重抹茶味! 突然間發現自己對抹茶好執着(*゚▽゚*)士多啤梨三文治 — $48係少女嘅代表士多啤梨🍓打卡恩物!冇得唔叫(゚∀゚) 味道上我覺得普通,整體來講都幾好食,而且香港唔係度度都食到所以都值得叫!抹茶鮮奶 —$45日式焙茶 --- $45完全估唔到兩樣嘢係同樣價錢! 我自己覺得個日式焙茶唔值。。就係好普通嘅茶。。連焙茶味都飲唔出。。抹茶鮮奶就覺得中規中矩,價錢都可以接受推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️/5我未試過推薦比滿分! 不論係環境嘢食都好有心思!真真正正俾人有relax嘅感覺,而且
不過最靚嘅位置就要打電話book位啦!愛打卡㗎你要注意啊!

Price💰

抹茶撻--- $58

士多啤梨三文治 — $48

抹茶鮮奶 —$45
日式焙茶 --- $45
抹茶鮮奶就覺得中規中矩,價錢都可以接受

推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️/5
我未試過推薦比滿分! 不論係環境嘢食都好有心思!真真正正俾人有relax嘅感覺,而且唔會催你走,stuff 態度都非常好!
日式焙茶
抹茶鮮奶