2023-11-25 3739 瀏覽
好少食放題,因為唔想以價換質,但係今次真係忍唔住要分享呢間燒肉放題,因為真係太顛,勁多嘢食難得有質素仲有sake 生啤都在free drinks 之列,甜品選擇花多眼亂,星期一至四連埋早鳥同午餐買一送一優惠加左一人均都係兩百幾蚊. 重點係由頭食到落尾100 分鐘我都食唔曬所有食物, 豐富到丫, 真係超級滿足! 上菜速度快, 經理哥哥態度好nice, 由佢推介我哋入去到離開時亦都同我哋傾下計熱心講解都真係值得回頭. 據說係開幕一週年慶祝,暫時優惠未知做到幾時,快啲去試下啦,特別係TKO街坊.食物種類好豐富超過百二款選擇,手機點餐勁方便又環保. 牛肉已經有:牛肋骨、牛肋條、牛小排、牛柳粒、封門柳、牛板腱、牛胸腩、牛頸脊、牛舌、和牛肉眼蓋、M6和牛板腱同埋M6和牛肩胛肉眼. 豬類亦有六大款包括腩肉豬頸肉梅片梅肉等. 雞肉亦有雞皮雞軟骨雞翼雞腎等. 海鮮類亦不計成本,有大蝦、廣𡷊蠔、帆立貝、燒生蠔、多春魚鯖魚秋刀魚等. 想健康啲唔少得蔬菜類供應一様齊全,菇類瓜類菜類夠新鮮甜美. 飲品櫃入面約二十款飲品自取另有涼茶供應相當窩心. 至於生啤同sake 就要同店員講但係不另收費. 食飽正餐除左可以到

飲品櫃入面約二十款飲品自取另有涼茶供應相當窩心. 至於生啤同sake 就要同店員講但係不另收費. 食飽正餐除左可以到甜品櫃取多款小巧精美甜品,仲有六款不同味道的movenpick雪糕,另外仲有即叫即製香焦新地雪糕窩夫.

2023-11-14