2022-05-01 1265 瀏覽
我行我素🫰🏼新派素食自助餐⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️午市 $68位 (長者卡9折)位於大角咀,奧運站地鐵旁邊平日12點半帶家中2大長老試試😊可能係上班族午餐,都有幾個人排隊。😗呢排佢做緊長者有全單9折(下午茶除外),連同行者都有折,所以吸引左好多長老黎食😌店內裝修乾淨簡潔,座位略嫌少少迫。😅食物方面,最欣賞佢既口水雞、麻醬雞絲。醬汁味道都好似真一樣,仲有個鳳爪都好似,但其實係蒟蒻。😋😋仲有芋頭魚、炸蕃薯、炸蓮藕、薯粉、炒飯、炒河、酸齋及甜品(紅豆糕,豆腐花)等等等等⋯ 款式都算多😌另一略要讚係佢refill做得好快,又會不停有新食物加入。之前試過另一間素自助<無肉食>,品質差好多,每樣素菜都只有菜同菜同炒菜😅又唔refill🥲仲貴d添~呢間缺點係午餐只係食60分鐘,其實要行出行入拎野食,都有少少趕呀~🤨不過呢個價錢,有甘多野食,食個普通午餐都5-60蚊既時代,呢餐係抵既😀推介呀呢間!😚
我行我素🫰🏼新派素食自助餐
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
午市 $68位 (長者卡9折)

位於大角咀,奧運站地鐵旁邊
平日12點半帶家中2大長老試試😊
可能係上班族午餐,都有幾個人排隊。😗

店內裝修乾淨簡潔,座位略嫌少少迫。😅

推介呀呢間!😚