2024-04-15 59 瀏覽
見佢開咗咁多間同開咗咁耐,朋友又咁想食就陪吓朋友去啦,今晚星期日八點食飯時間去到排隊排咗幾分鐘唔算太耐啦,員工都勁好禮貌,真係要大讚,因為正常忙到出汁嘅餐廳,員工態度都差啲😂一坐底就見到有得掃碼下載參加首屆食辣排行比賽,間餐廳都好抌本,我朋友即刻數碼下載參加🤭我哋叫咗個秘制醬香鍋(唔辣),配料有五花腩、蓮藕片、年糕、寛粉同四季豆,好好食呀,每啖都好豐富,呢喥份量兩個人食已經好夠,兩個人一人食咗兩碗都仲要打包走都係$198😚$48紅糖糍粑我超級喜歡,同四川食過嘅一模一樣,外脆裡面十分煙韌,炸得剛好,紅糖好濃稠,好容易掛在糍粑上,配上黃豆粉,增加香味紅糖和糍粑,剛好一甜一淡,非常之夾😍前菜就點咗中辣嘅木耳$43,酸辣度合適,開胃而且爽口😋

前菜就點咗中辣嘅木耳$43,酸辣度合適,開胃而且爽口😋