餐廳: My Ahjussi
資訊:

餐廳嘅裝修係充滿住少女風嘅粉紅花海,望上天花板全部都係花花🌸餐廳名叫做My Ahjussi,即係我的大叔,呢個反差感都幾搞笑😂果然小店係抵食啲,人均消費一百蚊已經可以食到好飽,而且性價比都幾高😍**********<蒜香蜂蜜炸雞(6件)> $98六件炸雞竟然有各兩隻雞全翼同埋雞鎚,炸漿沾得厚左少少,不過裏面嘅肉質好嫩滑,做到juicy嘅口感,同埋個蒜香蜂蜜醬嘅調味都幾啱我地口味🐝👍🏻**********<卡邦尼煙肉泡菜意粉> $72卡邦尼意粉平時食得多,但加左泡菜嘅話就第一次食!原來酸辣嘅泡菜加上creamy嘅卡邦尼都幾夾,而且無咁膩🙌🏻**********<泡菜豆腐鍋> $58泡菜豆腐鍋會跟白飯一個,泡菜同埋豆腐嘅份量都幾多,足夠兩個人share!呢度嘅泡菜醃得幾好食,唔會太酸又唔會太辣🍲**********<洋甘菊花茶> +$20<芒果梳打> +$20洋甘菊花茶會用茶壺沖起,店員再比左兩個小杯我地share飲,好適合用黎解油膩感🆙芒果梳打加嘅糖漿偏甜,味道好似羅拔臣啫喱😂

<蒜香蜂蜜炸雞(6件)> $98
蒜香蜂蜜炸雞(6件)

<卡邦尼煙肉泡菜意粉> $72
卡邦尼煙肉泡菜意粉

<泡菜豆腐鍋> $58
泡菜豆腐鍋

<洋甘菊花茶> +$20
<芒果梳打> +$20
芒果梳打加嘅糖漿偏甜,味道好似羅拔臣啫喱😂
洋甘菊花茶
蒜香蜂蜜炸雞(6件)
卡邦尼煙肉泡菜意粉
泡菜豆腐鍋