2022-05-15 856 瀏覽
上次冷氣壞左食唔到 今日黎補返🤣🤣✨生燒鰻魚飯 $388呢個set 包左青芒果海藻沙律 仲有赤味噌湯 青芒果好香甜 👍 海藻爽口👍 赤味噌湯就比平時嘅白味噌湯濃味但唔咸嘅 😋 主角鰻魚飯用左日本鰻 非常厚肉 佢係生燒而唔係先蒸後燒所以肉質彈牙 個汁用左鱔骨黎煮 皮亦都燒到脆 👍✨即開即燒生蠔 (4件)$102呢個燒出黎好嫩口 保留到生蠔嘅鮮甜味 而且生蠔都好肥美🤤 值得一讚係蒜頭切到變蓉 同生蠔口感上都唔會有衝突😆😆 呢個真係好正 🤩 仲要買三送一 抵食👍✨香濃醬燒肥牛海鮮菇卷(2件) $38肥牛燒得有啲乾 🙈 海鮮菇好爽口多汁 😋 醬汁好香濃✨特製生燒叉燒 $44邊位係燒得幾脆嘅 但係甜味唔係好夠 冇咁多汁可能因為係用生燒🤔總括黎講味道都唔錯 而且佢款式都有好多 老闆同老闆娘都好熱情 尤其係老闆娘 好熱心介紹煮法 來貨 又會關心你嘅意見 我覺得係間好有人情味嘅小店 不過環境黎講就好一般般 就算開左風扇冷氣同埋而家天氣涼涼地但都覺得會有少少熱 唔會食到出汗嘅 而且得四張枱 記得要黎食就book 定枱味道 ❤️❤️❤️❤️抵食 ❤️❤️❤️💔服務 ❤️❤️❤️❤️💔環境 ❤️❤️💔💰晚餐人均~$300✅再幫襯
上次冷氣壞左食唔到 今日黎補返🤣🤣

✨生燒鰻魚飯 $388