2017-10-03 90 瀏覽
朋友約試呢間放題,星期五放貳工時間去。環境算幾舒服,台 size 係細左少少 不過都夠坐。以星期五放工來講,等 15 mins 一 D 都唔過份入座入左紙,菜式算 OK 多款,味道也唔差,刺身,手握壽司係新鮮 ! 細細舊真係好正,一啖一個,又可以叫多 D 款同野食話明係日式放題,我覺得除左佢泰國菜果板係唔好叫之外,其他都 OK 稱職 !整體天婦羅,炸雞軟骨,燒牛,都係即叫即整。上台都係熱熱的。焗蠔,焗海鮮都好 Creamy ,有一層厚厚的沙律醬,真係醬料佢冇同你慳 ! 金姑肥牛,雞翼,都係除了賣相以外,味道係 OK 的  !值得一提的係,有人生日,佢會轉音樂俾 surprise , 職員亦會代為影相,同播生日歌 ! 好 sweet ! 出面飲品,雪糕, you name it ,我覺得幾多款 ! 呢餐好 FULL  ! ~ Great Great
以星期五放工來講,等 15 mins 一 D 都唔過份

金姑肥牛,雞翼,都係除了賣相以外,味道係 OK 的  !

呢餐好 FULL  ! ~ Great Great
飲品好多好齊
仲有 icecream !
生日店仲會搞蛋糕突擊,服務員會代為拍照 !
手握壽司好好味
炒通菜
炸蝦
2017-09-28
飲品好多好齊
仲有 icecream !
生日店仲會搞蛋糕突擊,服務員會代為拍照 !
手握壽司好好味
燒菠蘿