2023-05-04 628 瀏覽
.呢間餐廳未改名前已經幫襯,覺得環境好好,地方闊落,職員態度亦都好友善呀。重點!!個價錢真係超級無敵抵食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و平均70零蚊加一,午餐食呢個價錢未必係最平但呢個價錢,包括左餐湯、餐包、主食、飲品及甜品,所以加埋係抵!近呢幾次,因為戒牛及食少d煎炸(否則多叫吉列豬)我都會叫意粉,真心好好味!暫時除左有次食左個泰式意粉,唔大岩我口味,佢既卡邦尼同黑松露意粉都好好食,每次都係清碟架(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)食完到晚餐都飽飽地~前排同同事一行四個去食,大家都叫意粉,連續兩次黑松露,兩次都無失準👍🏻餐廳應該每一個星期轉一次餐單,但剛好我們隔了一個星期再食,所以遇番黑松露😚真心高質🫶🏻另外我地都超鍾意個餐包,烘過好好食,外脆內軟。有次無餐包,轉多士,我地都覺得要為個包要黎😂 但多士都好食既~餐廳午飯時間唔多人,對食客緊係好啦..環境靜少少不過對餐廳應該係惡夢,希望咁好嘅舖頭可以認識,咁先可以間中想幫襯時仲係度😃#唯有食是最治癒的
重點!!個價錢真係超級無敵抵食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
平均70零蚊加一,午餐食呢個價錢未必係最平
近呢幾次,因為戒牛及食少d煎炸(否則多叫吉列豬)
我都會叫意粉,真心好好味!
食完到晚餐都飽飽地~
真心高質🫶🏻
另外我地都超鍾意個餐包,烘過好好食,外脆內軟。
餐廳午飯時間唔多人,對食客緊係好啦..環境靜少少

#唯有食是最治癒的
  • 烘過既餐包