今日嚟到位於大角咀嘅Easy Joe: 二世祖💛其實都係為咗佢嘅特濃朱古力慕名而來🤤我哋兩個人下午茶叫咗幾款呢度最出名嘅食物一坐就坐左成個下晝直到佢哋收舖🤣 先講下呢度嘅環境,地方唔會話太逼夾,所以坐得幾舒服重點係staff既態度都好好,整出嚟嘅嘢食都唔馬虎!墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅 $148 (8/10)呢個薄餅係用咗薄嘅餅底,烤得好脆!上面鋪左一浸薄薄既墨汁芝士,每一塊都有三文魚,佢嘅材料認真好足夠,食落亦都好香口大家都見到佢隻軟殼蟹好大隻,仲要係原隻上😭😭雖然炸品黎,但係炸粉份量適中,食落亦都唔會太油!食呢個薄餅嘅每一啖都真係好享受💞💞尤其我係一個好鍾意食軟殼蟹嘅人,極度推薦啊!二世祖超級窩夫配雪糕 $88 (8/10)呢個窩夫又係做得非常之出色,佢嘅窩夫好有蛋香,外表脆脆地食落仲係暖嘅添!佢嘅擺盤亦都好靚,配埋綠茶雪糕食既感覺真係冇得頂隔離個杯仔係mousse黎,食落亦都唔會太甜,所以呢個甜品真係食到多重口感❤️真係一大視覺同味覺嘅享受啊!二世祖特濃朱古力 $42 (9/10)期待左咁耐就係呢杯咁出名嘅朱古力🍫!呢杯朱古力面頭拉咗花之餘,仲有啲朱古力碎,飲落去好滑好有口感
重點係staff既態度都好好,整出嚟嘅嘢食都唔馬虎!

墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅 $148 (8/10)
墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅

二世祖超級窩夫配雪糕 $88 (8/10)
二世祖超級窩夫配雪糕

二世祖特濃朱古力 $42 (9/10)
期待左咁耐就係呢杯咁出名嘅朱古力🍫!呢杯朱古力面頭拉咗花之餘,仲有啲朱古力碎,飲落去好滑好有口感,係非常之濃嘅朱古力❣️雖然真係好邪惡,但係呢杯朱古力比我嘅感覺係獨一無二,完全不能抗拒
係呢度食飯一定要試!拜托🙏

Long Black (7/10)
二世祖特濃朱古力

總結:又發掘到一間高質黃店💛💛價錢係cafe黎講屬於中位數!但係食物同埋服務質素非常高,絕對係值得慕名而來
一定會有下次再試埋其他食品!
墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅
二世祖超級窩夫配雪糕