2022-12-26 185 瀏覽
連續幾日聖誕紅日,同朋友去梅窩玩,我早到周圍睇下有咩好食,第一次試,有驚喜哦下次會再返嚟試下,或者會堂食,因為可以打機, 今次朋友ot遲咗放工唯有外賣。在梅窩碼頭和巴士站個邊, HSBC隔離,好容易見到入到嚟發現有部機,員工叫佢Arcade table,下次黎想玩下 呢個海鮮煲好好食, 佢個汁好特別, 因有朋友唔食得辣, 我嗌咗個小小辣漢堡包都好食,最驚喜係炸魚, 唔似一般餐廳咁厚嘅炸粉, 食落去好脆口至於side dish, 我最鍾意食眉豆豬腳, 薯蓉唔會太heavy, 椰菜沙律畀我朋友清曬買咗呢罐柚子飲品,不錯哦! 贊。唔知超市有冇呢隻飲品買呢。。。總括嚟講我和我朋友都好滿意, 環境舒服, 加埋店內的音樂,好正呀 😌 by the way,鋪頭用嘅外賣餐盒,甚至外賣袋原來都是可生物降解的, 手感同膠袋好唔同。 又有美食,又對環保出一分力

下次會再返嚟試下,或者會堂食,因為可以打機
, 今次朋友ot遲咗放工唯有外賣。

在梅窩碼頭和巴士站個邊, HSBC隔離,好容易見到

seafood boil

corneal fish