餐廳: 捌壹壹 (奶路臣街)
資訊:

📍旺角 𝙼𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚔❝大大鍋酸菜魚🔥BB辣都辣得過癮🌶🥵❞最近見好多人食酸菜魚 搞到我都口痕想食川菜🤓但我唔好辣 呢d重口味野間唔中一次啦🙈😆weekend lunch time黎都坐滿晒人😳🫕🐟冷鍋酸菜魚 $188 (4.5/5)揀左最小既BB辣👶🏻🌶對我黎講已經係max🥵💦(平時食譚仔10小)好惹味而且好足料!勁多魚片肉 夠滑身冇骨唔腥 唔會一夾就散🥢👍🏻仲有滑lutlut煙韌既闊粉 同好多酸菜同芽菜👅愈食愈辣得過癮😆好大鍋兩個人share實飽🤰🏻🐮🌶夫妻肺片 $58 (4/5)有牛舌, 牛肚, 牛𦟌✨都係揀BB辣👶🏻🌶麻辣更辣 都係好惹味!牛舌牛𦟌都腍身👍🏻🍞🍼炸小饅頭 $38 (4/5)由細到大都好中意炸饅頭點煉奶🥰雖然basic野但好食😋🖤🍡黑糖糍粑 $30 (3.5/5)有酸菜魚既餐廳多數都有呢個小食✨炸煙韌既麻糬沾滿黃豆粉 點黑糖醬食😝好似甜品🤓煙韌控必食😬🥤荔枝沙冰 $38🍹𝐒𝐨𝐦𝐞𝐫𝐬𝐛𝐲 𝐜𝐫𝐮𝐬𝐡 $36食辣野一定要叫冰凍飲品🧊解辣一流👅💦꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍捌壹壹旺角奶路臣街33號地下F號舖
📍旺角 𝙼𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚔
❝大大鍋酸菜魚🔥BB辣都辣得過癮🌶🥵❞

冷鍋酸菜魚

🫕🐟冷鍋酸菜魚 $188 (4.5/5)

夫妻肺片

🐮🌶夫妻肺片 $58 (4/5)

炸小饅頭

🍞🍼炸小饅頭 $38 (4/5)
由細到大都好中意炸饅頭點煉奶🥰雖然basic野但好食😋

黑糖糍粑

🖤🍡黑糖糍粑 $30 (3.5/5)

荔枝沙冰
🥤荔枝沙冰 $38