2020-03-07 889 瀏覽
睇相都見到依間餐廳d食物份量都唔野少🤤🙊🍴ᴍᴀɪɴ·和牛芝士漢堡 $108﹟牛肉既味道夠突出, 無比芝士蓋過左, keep得住佢既juicy同相對普通牛肉較淋身, 同樣有埋新鮮既蕃茄同生菜做配料, 食哂食個都唔覺得太油膩☺️🍴ᴍᴀɪɴ·菠蘿吉列蝦堡 $68﹟呢個配搭做得唔錯, 有菠蘿既juicy感覺, 令到蝦堡食起上黎唔會太乾身, 塊蝦餅炸到脆脆地, 食落啖啖蝦肉, 幾彈牙👍個包皮咬落都好軟熟, 加埋爽口既生菜, 番茄作為配料, 豐富左個burger既口感😯🍴ᴍᴀɪɴ·蘑菇洋蔥牛肉漢堡 $60﹟相比頭2款, 如果想食落覺得健康d就可以試試佢, 因為多左蘑菇既關係, 所以感覺食多左蔬菜😂個牛肉既味道比和牛淡身少少, 個人認為如果可以轉配蘑菇醬可能都唔錯😛🍴ᴍᴀɪɴ·英式炸魚配薯條(Lunch Set) $82﹟個set包左個南瓜湯同埋一杯普通飲品🙂至於個炸魚, 欣賞佢炸到外層夠脆, 食果陣用刀切都唔會話散開曬, 而魚都好厚肉, 有2大條✌️😱薯條就正常發揮😎🥤ᴅʀɪɴᴋ·特濃花生奶昔 $19 (跟餐半價)﹟欣賞佢有花生醬味🥜之餘又唔會話超級甜👍而且飲落仲有少少花生粒粒, 係想做肥仔放縱一下既
睇相都見到依間餐廳d食物份量都唔野少🤤🙊
🍴ᴍᴀɪɴ·和牛芝士漢堡 $108

🍴ᴍᴀɪɴ·菠蘿吉列蝦堡 $68
菠蘿吉列蝦堡

🍴ᴍᴀɪɴ·蘑菇洋蔥牛肉漢堡 $60
蘑菇洋蔥牛肉漢堡

🍴ᴍᴀɪɴ·英式炸魚配薯條(Lunch Set) $82
英式炸魚配薯條

🥤ᴅʀɪɴᴋ·特濃花生奶昔 $19 (跟餐半價)
﹟欣賞佢有花生醬味🥜之餘又唔會話超級甜👍而且飲落仲有少少花生粒粒, 係想做肥仔放縱一下既選擇🤪
特濃花生奶昔

🥤ᴅʀɪɴᴋ· 熱紫薯Latte $15 (跟餐半價)
﹟飲落有紫薯既香味, 但就覺得甜度可以減少dd🤔同埋如果有埋拉花或者用粉末整d圖案會更加開心🙈😂
熱紫薯Latte
菠蘿吉列蝦堡