2021-10-01 1012 瀏覽
大大份既意大利菜式餐廳😳份量真係足夠飽肚🤰🏻每次見到意大利菜式都忍唔到要試下,呢間 @amaronis 打開餐牌📔,唔止款式種類多,好多菜式都好吸引令人好想試曬佢😋·—·🧀白汁芝士焗薯片🥔點呢個係因為見到有白汁同芝士,仲要係薯片,所以試試佢,不過估唔到係厚砌,同我心目中嘅薯片有啲分別🤔但佢又確實係薯仔砌片🔪簡稱薯片嘅🤷🏻‍♀️不過味道唔錯!但份量太多如果當小食食好快會飽肚🥔·🦞海鮮濃汁龍蝦尾意粉🍝點呢個又係因為中曬我鐘意食既野既字眼🤣龍蝦尾果然無令我失望,大大份,真係好誇張,但鐘意食龍蝦嘅我真係好滿足🦞配埋濃濃嘅海鮮汁,呢個菜式我喜歡💕·🍄蘑菇燒汁肉眼扒🍽呢個就同心目中有啲出入,係一道感覺中西合璧既菜式,唔係幾啱我口味,將每味配料分開咁食味道都可以,但呢種既配搭都係第一次食,幾特格既😌·🍹 Amores Milkshake🥛見佢表面有棉花糖+朱古力,相當吸引😳雖然好甜好邪惡,但整左做奶昔既口感,又好好飲😈·—·
·—·
🧀白汁芝士焗薯片🥔