2019-03-19 23 瀏覽
呢幾日天氣都好凍...本人本身就已經有個火鍋魂,天氣咁凍就真係想一日餐都係打邊爐....所以今日就同男友去左食我至愛既雞煲了~位置雖然有D偏,但住大埔一定會識去就係街市邊個條巷他,其實都好多人知呢間餐廳,因為我本人覺得CP值超高!呢度係放題形式,店鋪雖小但我想食既呢度都滿足到我之前都有試過佢個麻痺雞煲,所以今日就黎食佢既麻醉雞煲啦~(麻辣+醉雞)一上枱個陣酒味一聞就爭D醉,聞完都覺得個身暖返好多,湯面個紅油簡直令我口水直流雞係分開上,好多藥材,店員會貼心地幫你搞好哂所有野,只要等食就可以了~手切安格斯肥牛 厚薄適中,口感極好,而且牛味都好重其他配料都乾淨新鮮,最鍾意食放題係因為每樣野都想食但都只係想試下,所以放題就可以叫好多種每樣食少少~每次黎都捧全個肚走~又大滿足的一天^^

呢度係放題形式,店鋪雖小但我想食既呢度都滿足到我

手切安格斯肥牛 厚薄適中,口感極好,而且牛味都好重

每次黎都捧全個肚走~又大滿足的一天^^