麻痺英(太和)📍大埔仁興街59號地舖已經好一陣子無食雞煲,係大埔見有雞煲邊爐任食就決定一試!以$188呢個價錢就有得食雞煲+火鍋連飲品放題實在好抵食。小店食物質素幾好之餘亦算坐得舒服,適合小伙子聚會一番👯‍♀️而且店員好貼心,會主動過黎幫我地開啤酒,幾好服務👍🏻🤍濃家蔥香雞煲 $188x2位食唔到辣嘅朋友仔就可以食呢款雞煲🙈份量多而且好惹味,就算唔辣都保留到雞煲嘅精髓🫶🏻肉質方面幾嫩滑剛剛好,唔會煮到好柴好老~🍲最後就到火鍋嘅部分了🥹火鍋配料選擇好豐富,肉類、海鮮、麵類等全部常見配料都有。而且會按人數分配份量,可以貪心地每樣都食少少☺️另外亦有涼拌系列,大餐過後食少少涼拌小菜都幾解膩~🧃汽水同紙包飲品都係免費任飲,加$18亦可以任飲青島啤酒🍺/整體評分:味道 🌟🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟🌟
麻痺英(太和)
📍大埔仁興街59號地舖