2022-11-07 44 瀏覽
約咗朋友大埔食飯,經過超級城竟然見到有間新開嘅Cafe,仲要係Coco Expresso,再入去食個靚嘅 dinner先🤓🔎 Creamy Mentaiko Pasta w/ Soft Shell Crab軟殼蟹明太子忌廉薏粉 $138佢個軟殼蟹一啲都唔淋,食落脆卜卜,日式明太子忌廉汁個味好濃郁,好有日式Cafe食嘅感覺,另外佢份量都好足夠兩個人share到夠飽😋🔎 Slow Cooked Duck Confit& Croffle慢煮法式油封鴨脾配牛角酥窩夫 $138第一次食鹹食嘅窩夫,仲要係依家越嚟越興嘅牛角酥窩夫,個窩夫食落去好鬆軟,另外個酥皮都好脆口;再配埋太陽蛋啲汁令到成個味道更加特別,另外佢個鴨脾大大隻又唔會好油膩,好邪惡😚🔎 Cinnamon Apple Croffle w/Vanilla Ice-cream肉桂蘋果牛角酥窩夫配雲呢拿雪糕 佢雲呢拿雪糕,同埋肉桂蘋果份量都令到你又食到啖啖都好滿足嘅感覺,食完鹹嘢再食呢個甜嘅牛角酥窩夫,再加埋雪糕一熱一凍咁樣食 perfect match 🤨🔎 Iced chocolate 🍫 $50🔎 Iced Mocha $48-📍 Co

軟殼蟹明太子忌廉薏粉 $138
軟殼蟹明太子忌廉意粉