【大圍偏僻日韓cafe🍞|專食打卡able盒子吐司】🐨金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 $108推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡賣相一流,大大隻軟殼蟹🦀炸到唔會好乾而又夠脆~ 吐司仲可以保留到酥脆,入面就係啲三文魚籽海鲜沙律,凍凍地小編就覺得唔係十分夾,不過味道好好,所以自己分開左黎食😆😆.🐨蒲燒星鰻定食 $98推薦度:⭐️⭐️星鰻定食有少少失望,因為唔係好知佢係日定係韓式… 星鰻好薄而且燒到好乾,又無咩燒汁係面.. 雖然有沙律、雞蛋絲同韓式泡菜,誠意十足,但係味道就真係一般般...🐨栗子蒙布朗 $88推薦度:⭐️⭐️小編明明係大愛栗子🌰但係上面栗子cream就好似濕左啲同稍嫌唔夠栗子味,而且有啲偏甜~ 中間雪糕又係冇咩味.. 下層係脆身既waffle~層次口感豐富,但未吸引到我會encore..🐨開心果特調 $56推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐最有驚喜嘅飲品,因為本身對佢期望唔高~~ 超級重開心果味,而且成杯層次好豐富🥛係開心果、鮮奶同豆腐三樣野,仲好夾唔覺得有違和感~.🐨西西里檸檬岩鹽氣泡水 $42推薦度:⭐️⭐️⭐️-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----E FOR EGG📍地址:大

【大圍偏僻日韓cafe🍞|專食打卡able盒子吐司】
🐨金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 $108