2018-03-22 796 瀏覽
小編呢日心血來潮想食刺身又想食燒物,所以最後就揀左放題啦!講到放題,系香港數一數二出名既,就應該非大喜屋莫屬!見佢最近仲做埋周年優惠85折,就試下佢分店之間比較出眾既極尚大喜屋啦!佢分左兩個時段做優惠分別七點半前或九點三後。小編就揀左九點三後先黎食。好多人呀!要等成半個鐘先入得( ・᷄ὢ・᷅ ) 當然,最好就提早訂位啦。入到黎座位好迫,坐得好吾舒服!隨便影下啲野先,嘻嘻!開波緊系叫刺身先啦!種類都算多,食落算新鮮,吾錯呀!鰻魚,正正子!一定要叫呀!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و刺身加舊飯,細細舊,吾怕食飽飽,系良心壽司呀!凡立貝,都吾錯!雞軟骨,正常!咖哩蟹,吾系間間放題都有,可以試試!燒菠蘿,多水多汁!總括而言,小編食完就覺得麻麻,原因系店內環境太逼、成日漏單、食物質素一般,純粹種類系比較多。 以佢三百蚊左右既價錢就吾系太抵啦。如果下次有機會再食,小編會揀翻普通既大喜屋就足夠啦(=゚ω゚)ノ

入到黎座位好迫,坐得好吾舒服!

隨便影下啲野先,嘻嘻!

開波緊系叫刺身先啦!種類都算多,食落算新鮮,吾錯呀!
刺身

鰻魚,正正子!一定要叫呀!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
燒鰻魚

刺身加舊飯,細細舊,吾怕食飽飽,系良心壽司呀!
壽司

凡立貝,都吾錯!
北海燒凡立貝

雞軟骨,正常!
雞軟骨串

咖哩蟹,吾系間間放題都有,可以試試!
咖哩蟹

燒菠蘿,多水多汁!
燒菠蘿

2018-03-17