餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2018-05-03 1492 瀏覽
朋友話 今次有好餐廳介紹🍽想俾個驚喜🎉🎉我叫我乖乖等食原來 今次要介紹既餐廳 係放題放題 起香港太多選擇 實在太難揀朋友 介紹得 一定係好野👍🏻呢個放題 坐得好舒服 座位好寬落 😌裝修得唔錯😀食物方面 亦相當高質 令人好有驚喜👏🏻👏🏻先黎既刺身除左好多款式選擇外 亦好新鮮特別係三文魚 帶子 好厚切 十分之鮮甜😋😋炸物方面 十分出色上枱時保持到溫度 熱辣辣的 🍤 如果鍾意食榴蓮既朋友 絕對唔可以錯過「脆炸貓山王」外脆內軟 齒甲留香👍🏻👍🏻天婦羅亦係必點之一天婦羅蝦 爽口 彈牙保持到熱辣辣 名付其實 即點即炸👍🏻飲品方面亦有驚喜一般可樂 茶 果汁 都有估唔到係連酒類都有提供 🍶今次同朋友淺嚐梅酒 🍻人生一大樂事甜品又點可以錯過呢🍨🍮點都會預留d位置食甜品既有新鮮生果🍊🍉🍈亦有重點係movenpick 雪糕都係任食👍🏻👍🏻
朋友話 今次有好餐廳介紹🍽
想俾個驚喜🎉🎉我