2023-10-21 839 瀏覽
semi-buffet黎講算中水平,主菜叫左海南雞飯同埋牛肉餡餅。呢個唔知係風味問題定係真係麻麻哋🥹我就覺得唔係咁啱食。海南雞質素一般,咁喺樂園入邊食又無話有好高期待嘅,不過不失,反而個飯軟身得黎唔會冇晒口感,好食既。沙律菜三種都一般。呢一個嘅Parma Ham,幾有質素。但係配搭嚟講就冇乜特別,只係ham話質素幾好。最後冷盤方面只係兩種,但係就兩款都有驚喜,凍蝦好彈牙爽甜,青口海水味重,明顯兩種食材都係好新鮮,雞尾酒汁值得推介,好好食,比一般食生蠔嘅汁更勝一籌。最後飲品方面最右手邊呢款芝士乳酪幾好飲。重點係口感算係稀,唔會飲到你好飽。******. 食完晚飯之後套餐仲包括迪士尼煙花表演前排位置,今日講成個package咁樣又都算不錯嘅。Btw,個煙花喺前排睇原來真係好好睇😍****** 另外餐廳嘅環境同服務就真係冇得彈,特別想稱讚吓侍應嘅服務👍
呢個唔知係風味問題定係真係麻麻哋🥹我就覺得唔係咁啱食。
沙律菜三種都一般。

Btw,個煙花喺前排睇原來真係好好睇😍

2023-10-20