發現左件好可惜嘅事, 原來TKO剩返li間桂花小幸, 明明個間都好多人幫襯架🥹, 今日星期三Aeon特價日指定動作當然係lunch後入貨吧, 咁熱一定要整返杯凍飲呀.🧋可能好多人都唔知原來店家有賣台式手調飲品*之餘*仲要係*勁大杯*好好飲*又平過人*! •芝士奶蓋玫瑰茶係好厚嘅奶蓋可以飲到勁多啖而且口感厚實又濃濃芝味, 玫瑰🌹茶係用一個有花嘅茶包沖泡而成, 充滿玫瑰花嘅幽香.•檸檬🍋多多梳打益力多x檸檬🍋x梳打, 大熱天時尤其我地食辣野啱哂解喝解辣救火🔥.🐷滷水豬手飯定食一碟4件肥美豬手, 勁豐富骨膠原, 仲要有肉食, 炆得好腍軟👍, d滷水汁我完全無嘥到, 𢳂哂去碗白飯度撈飯, 超正又抵食.🐔鹽酥雞排滷肉飯每次必點嘅鹽酥雞, 薄薄炸粉, 又嫩滑啖啖肉嘅雞排每次都唔會令人失望ga, 塊雞排大塊到冚過碟咁滯.🐗 麻辣牛肚 好辣! 牛肚好好好好食! 切到好平均易夾啱哂happy sharing.🍧紫薯薏米黑糖冰仙草 店家嘅台式甜品38蚊碗夠哂平, 靚(打卡able), 正(足料-底部係一大塊冰仙草, 墊起一咬即蓉嘅紫薯, 薏米,綠豆, 當然唔小得嘅係面頭大大舊黑糖冰沙🤤)

🧋

檸檬🍋多多梳打